SUSHI & GO MOL

SUSHI & GO MOL Sushi & Go

order food online

Recentreview


4 stars out of 111 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi & Go Mol. Want to know more? Find out more.

22 Sep 2022 at 22:36 top.
20 Sep 2022 at 23:01 Heel lekker
18 Sep 2022 at 22:50 Super lekker en vers! Een van de weinige die nog open waren en zeker geen spijt! Bezorger was ok erg vriendelijk
18 Sep 2022 at 22:47 Eten was weer geweldig, op tijd. heerlijk diner
18 Sep 2022 at 22:45 Heerliik! Alleen wat later als verwacht
18 Sep 2022 at 21:05 Only half of the order was correct. The reciept stapelt to the bag was correct but half of what we got we didn't order. Sushi itself was ok but just sad that we didn't get everything we wanted.
18 Sep 2022 at 20:28 Was aangebrand en niet lekker... Keren ervoor was het beter... Alles zat onder de olie bij de levering die 35 min te laat was
18 Sep 2022 at 10:45 waardeloos
16 Sep 2022 at 20:52 De bestelling was niet compleet. Na bellen zou er nageleverd worden maar na een uur werd ik gebeld dat het niet ging lukken en of ze mijn bankrekening mochten hebben om terug te storten wat niet was geleverd.
16 Sep 2022 at 9:54 Maaltijd erg goed en erg stevig.!!!!
15 Sep 2022 at 21:30 Is een wekelijkse gewoonte geworden Zalige gerechten zowel warm als koud
14 Sep 2022 at 21:39 Late levering, kleine porties.