SUSHI & GO MOL

Recentreview


4 stars out of 152 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi & Go Mol. Want to know more? Find out more.

1 Apr 2023 at 17:58 Ik vond het zeeeer lekker. Alles was ook nog super warm toen het geleverd werd. Zeker een aanrader. Wij hadden noodles met kip en rundvlees besteld.
10 Mar 2023 at 21:40 Half uurtje later geleverd dan we hadden gevraagd, maar op een vrijdag avond is dat goed te begrijpen. Hebben ervan genoten
25 Feb 2023 at 8:49 Leek niet vers gemaakt
23 Feb 2023 at 7:31 Het duurde veel langer dan aangegeven, de warme gerechten waren niet meer warm.
22 Feb 2023 at 19:18 De sushi, gebakken sushi en de noodles waren zeker voor herhaling vatbaar
13 Feb 2023 at 10:58 De pad thai was smaakloos en klitte aan elkaar.
8 Feb 2023 at 10:34 Ruim 50minuten later geleverd dan afgesproken tijd. Sushi zelf erg goed!
4 Feb 2023 at 18:25 Super snel en heerlijk!
18 Jan 2023 at 21:54 Zoals steeds heel lekker , top kwaliteit & op de gevraagde tijd geleverde( ongeveer 60 minuten vooraf besteld ) door de vriendelijke bezorger
15 Jan 2023 at 20:05 i guess i simply dont like sushi, the noodles was really good though, but pricey.
14 Jan 2023 at 21:03 Drinken vergeten..
14 Jan 2023 at 20:30 Alles prima in orde!