SUSHI & GO MOL

Recentreview


3.5 stars out of 115 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi & Go Mol. Want to know more? Find out more.

29 Nov 2022 at 18:30 Slechtste levering ooit voor me. 4 x moeten na bellen en moeten melden dat ik moet gaan werken. Elke x was het 2 min ,5 min ,5 min na de 4 de x gebeld dat ze niet meer moesten komen na 2 uur wachten.
28 Nov 2022 at 7:18 Ondanks ik bij de opmerking genoeg wasabi en genoeg soya had geschreven.. niet gekregen. De wasabi was extreemweinig. Soya ook armzalig. Dazrdoor heeft het niet gesmaakt gewoon.
25 Nov 2022 at 19:50 Superlekkere sushi en hele goede wok met kip lekker vers. Supersnel bezorgd en hele vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!!
23 Nov 2022 at 20:48 Super lekker en vriendelijke bezorger
21 Nov 2022 at 11:07 De dragon eyes waren koud en er was minder variatie in de lovers box
13 Nov 2022 at 21:38 Lekker gegeten en levering zoals gevraagd. De prijzen mogen wel afgerond worden op de 5 cent met 1 en 2 centen ben je niets meer. De curry is te lopend
13 Nov 2022 at 21:33 Bezorgtijd 2u ! Schandalig. Was bevestigd om 19u, komen ze pas om 20u aan. Onze honger was over.
13 Nov 2022 at 21:07 Meer dan 2,5u later bezorgd. Verschillende keren gebeld en steeds zei men dat ze over enkele minuten zouden leveren. Bij levering waren de warme dingen koud
13 Nov 2022 at 20:53 Veel telaat
12 Nov 2022 at 20:51 Lekker & Snelle levering
11 Nov 2022 at 21:07 Slechtste bezorging ooit 2u30min!!! En dan maar gebeld dat het niet meer hoefde en mijn geld teruggevraagd
11 Nov 2022 at 20:14 1 ster voor de bezorging, want over het eten kan ik nog niet veel zeggen. Zelfs na een telefoontje naar de zaak zelf, ben ik nu reeds 2u15 minuten aan het wachten. Oorspronkelijk was de wachttijd 57 minuten. Druk? Ok, maar dit is erover.